Tandblekning, Vaxning och Massage i Hörnefors, Vindeln & Vännäs med omnejd

Våra tjänster

Svensk klassisk massage

Vi erbjuder en djupgående och avkopplande massagebehandling som lindrar smärta i muskulaturen. Efulage och petrisage är de tekniker som används först för att mjuka upp kroppens muskler och leder. Därefter används cirkelgående, den djupgående tekniken som löser upp bland annat knutar, triggerpunkter och bristningar. Under behandlingen används en vegansk olivolja som bidrar till en mjukare effekt. Det är en smärtlindrande och avslappnande metod som även bidrar till att mildra stress.

Behandlingen finns i två olika alternativ, helkropp och halvkropp. Svensk klassisk massage fungerar utmärkt både för elitsatsande idrottare och för de som motionerar ibland eller har ett fysiskt påfrestande arbete. Har du några speciella besvär eller behov så tar vi givetvis hänsyn till det. Det här är en massage som har bäst effekt vid återupprepande behandlingar. 

Vi erbjuder inte behandlingen till barn och tonåringar. Det gäller även för dig som är gravida, oavsett var i graviditeten du befinner dig. Om du äter några mediciner i form av smärtstillande, kortison eller blodtryckssänkande så ska du alltid rådfråga din läkare innan du bokar en behandling. Det samma gäller vid muskel- och ryggskador. Här kan du boka och läsa mer om massagebehandlingen som vi erbjuder.  

Tandblekning

Vi använder oss av produkter från Quality Smile, som har ett högt anseende på marknaden. Hos oss får du en säker och effektiv behandling som dessutom är pH neutral samt skonsam för såväl tänder som tandkött. Metoden följer såväl svenska som europeiska lagstiftningar och även de regler som läkemedelsverket har.

Det är inte alltid att man uppnår de önskade resultaten genom bara tandborstning, då är tandblekning hos oss ett lysande alternativ för ett vitare leende. Behandlingen kan ge upp till nio nyanser vitare tänder och resultatet varar mellan 7-12 månader förutsatt att man förhåller sig till de skötselråd som finns. Resultatet är individuellt vilket gör att vi inte kan garantera något exakt resultat. Du kan boka din behandling genom Bokadirekt och har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi behandlar inte personer under 18 år. Likadant gäller för gravida, då det inte finns någon forskning ännu huruvida LED-ljuset är skadligt under en graviditet. 

Sockring och Vaxning

Oönskad hårväxt är någonting som många av oss känner igen och gärna blir av med. Vi erbjuder sockring som är en framgångsrik variant av vaxning och går att använda på de flesta delarna av kroppen. Vid sockring används en vegansk sockerpasta gjord på citron, socker och vatten. Den appliceras på området vilket medför en form av peeling då den rengör huden. Sedan dras det bort och med följer inte bara hårväxt utan också döda hudceller, vilket skiljer sig från traditionell vaxning.

Det är viktigt att inte äta något smärtstillande innan en behandling. Vaxning och sockring upplevs av många som smärtsamt, speciellt på vissa delar av kroppen. Det är givetvis okej att ta en paus eller avbryta om det gör för ont.

Behandlingen bokas via Bokadirekt och det är viktigt att följa de skötselråd som finns innan en behandling. Om så önskas erbjuds även traditionell vaxning.

Boka din behandling

Vi har även kombinerade behandlingar med sockring och avslappnande massage. Du hittar oss i Obbola som ligger i närheten av Hörnefors, Vindeln och Vännäs. Behandlingarna bokas genom Bokadirekt och har du några funderingar så är det bara att kontakta oss. Välkommen till Beauty by Eisak

Svensk klassisk massage
Tandblekning Vännäs
Vaxning med sockerpasta

Vill ni veta mer?